Een knap knoopje worden?

De Knappe Knoopjes komen ongeveer drie wekelijks afwisselend in Hasselt of Genk samen om te breien, haken, naaien, vilten, borduren,...  en kletsen uiteraard.

Wil je graag eens de sfeer komen opsnuiven op een van onze bijeenkomsten?
Iedereen is zeker welkom! Vooraf inschrijven is niet nodig (tenzij soms met een thema-avond) en we vragen geen lidgeld. Je komt op de avonden die jou passen (dus het is echt niet erg als je niet altijd kan komen) en je mag binnenvallen op het uur dat jou het best uitkomt! 
We komen 2 maal per maand samen: de ene keer op maandag in Hasselt (zaal Elkerlyck) en de andere keer op dinsdag in Genk (zaal het Park in Winterslag). Iedereen is welkom vanaf 19h en we werken/tetteren meestal tot 22h30 a 23h. Voor het gebruik van de zaal draagt iedereen die komt 3€/avond bij. Drank betalen we apart.

Wat je meebrengt?
Je naai-, haak-, brei- of patroonovertekenmateriaal. Als je je naaimachine meebrengt, breng je ook een verlengsnoer met verdeelstekker mee (gezien het beperkt aantal stopcontacten). Breng ook wat klein geld mee zodat we allemaal op het einde van de avond gepast kunnen afrekenen.  

Meestal doet ieder ‘haar’ (want ‘t zijn allemaal dames) eigen ding. Maar uiteraard leer je er wel veel door te zien hoe anderen werken. Weet wel dat er geen ‘les’ zal gegeven worden. ‘Driegen’ hoeft voor ons dus niet ;-). Soms organiseren we een thema-avond waar we dan allemaal rond hetzelfde thema gaan werken. Zo hebben we bijvoorbeeld al een reversible bag gemaakt, maakten we ritstasjes, kussenslopen, ... 

Een paar dagen voor iedere bijeenkomst sturen we een mail rond opdat je er zeker aan herinnerd wordt én hierin staan ook alle praktische afspraken nog eens op een rijtje (inclusief routebeschrijvingen). Als je voor iedere bijeenkomst ook graag zo'n mail ontvangt, laat ons dit dan even weten, dan nemen we je mee op in de mailinglist. De data voor de komende bijeenkomsten kan je al vinden op onze blog (http://knappeknoopjes.blogspot.com/) in de rechterkolom. 

De routebeschrijving voor Hasselt:
Zaal Elckerlyck (maandagavond)

De routebeschrijving voor Genk:
Parochiecentrum 'Het Park' in Winterslag  (dinsdagavond)

Mails van de Knappe Knoopjes ontvangen of nog vragen:
Stuur even een mailtje naar Katja!


Groetjes, en hopelijk tot binnenkort!