donderdag 30 januari 2014

Toen het binnen kouder was dan buiten..


Ondanks de kleine opkomst en de grote, frisse zaal, was het een hele gezellige handwerk-avond met enkele lieve, warme Knappe Knoopjes. Meestal zijn de naaimachines alom vertegenwoordigd, deze keer hadden de meeste Knoopjes iets anders bij.


Zo was er een moedig Knap Knoopje die zich waagde aan prachtige, gehaakte bloemetjes. Al had ze er wel zeker een duizendtal nodig om het dekentje te vervolledigen, een echt titanenwerkje! Een ander Knoopje (ikzelf, hihi) begon aan het knippen van honderden rondjes uit vilt, voor een bloemen-broche-project.


Een volgend Knoopje startte aan een bijen-mutsje, dat ze op een hele creative manier meer vorm gaf, door het op een voetbal te draperen. 


De vrolijke happy-girls werden met liefde gemaakt door een lid dat helemaal terug-van-weg-geweest is.   
Twee Knoopjes waren vliegensvlug prachtige -en vooral warme- sokken aan het breien. Misschien als voorbereiding op de komende winter?En dan hadden we nog een dappere enkeling die toch haar naaimachine bij had en zo een vrolijk rokje maakte voor haar dochter. Als voorbereiding op de komende lente?


Tenslotte mochten we nog een jong, nieuw lid verwelkomen! En zo keerde iedereen met een fijn gevoel terug naar huis.3 opmerkingen:

  1. Voor diegene die geïnteresseerd waren in het patroon voor de gehaakte bloemetjes; ik heb eventjes mijn huiswerk gedaan en de link terug opgezocht. Via deze blog kan je zelf aan de slag gaan: http://wiekevankeulen.blogspot.nl/2013/03/bloemen-haakpatroon-5.html
    Succes nog met jullie projecten en tot de volgende!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, die nieuweling had veel moed zeg! Ik hoop niet dat het pannenlappen gaan worden maar dat ze doorzet voor een echt dekentje! Zou heel cool zijn.
    Was beregezellig ondanks de koude! :)

    BeantwoordenVerwijderen