woensdag 12 februari 2014

Thema-avond "Kralen en sieraden" op 18 februari in GENK


Op 18 februari gaan we juwelen maken in Genk!Eerst krijgen jullie uitleg over verschillende technieken die je kan gebruiken zoals rijgen, knopen, kettelen, enzovoort. Daarna kan iedereen aan de slag. Je maakt een ketting en een paar oorbellen, een armband, 

Ik breng een selectie kralen in verschillende kleuren, motieven en groottes mee. Ook breng ik de nodige andere materialen mee: rijgdraad, draad om te knopen, slotjes, oorbelhangers, maar ook tangen, lijm, enzovoort.

Wil je deelnemen aan de thema-avond, dan betaal je 5 euro voor de huur van de zaal en het gebruik van de materialen (slotjes, rijgdraad, …) uitgezonderd de kralen. Je kiest zelf welke kralen je wil gebruiken en deze reken je ter plaatse apart af.

Om zeker voldoende materialen en kralen mee te brengen, vraag ik dat je je op voorhand inschrijft op klambrechts@telenet.be.

We starten om 19h in zaal Het Park, Oostlaan te Genk (zie wegbeschrijving in bijlage). Uiteraard ben je ook welkom als je het niet zo ziet zitten om met kralen te knutselen, of gewoon dringend een ander projectje moet afwerken! In dat geval draag je uiteraard enkel bij aan de huur van de zaal (2 euro).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten