dinsdag 13 januari 2015

De Knappe Knoopjes anno 2015

Het was jullie misschien al opgevallen of misschien ook niet?

Maar sinds het nieuwe jaar spreken we maandelijks af in Genk EN in Hasselt. We komen dus niet meer om de drie weken samen, maar tweewekelijks! Als dat geen goed nieuws is! Meer tijd om te naaien, meer tijd om te kletsen, meer tijd om te haken, meer tijd om te snoepen,...
De datums zijn terug te vinden  op deze blog! 

Wat ook nieuw is en je al in voorgaand blogbericht kon lezen, is dat de Knappe Knoopjes-box is gevuld met allerhande leuke boekjes en tijdschriften met patronen. Deze kunnen (gratis) gebruikt worden tijdens de bijeenkomsten.

En streep dan alvast maandag, 2 februari aan in je agenda. Want dan is er op deze bijeenkomst in Hasselt een stofverkoop van Something Strange. Martina van Something Strange komt dan met haar stofjes exclusief voor de Knappe Knoopjes naar onze locatie. Betalen met bancontact niet mogelijk, cash geld meebrengen!!!En er is nog meer goed nieuws: op zondag, 15 februari organiseren we een heuse naai (of brei of haak,...)-dag! Iedereen is dan ook van harte welkom eens te komen kijken bij de Knappe Knoopjes locatie Hasselt). Meer info volgt later !

6 opmerkingen: