woensdag 30 oktober 2013

Thema-avond: SJAAL

Maandagavond kwamen we met een deel ijverige Knappe Knoopjes samen om ons voor te bereiden op de aankomende koude dagen. Onder leiding van Katja en Katrien breiden of stikten we een colsjaal.


Iedereen startte met volle moed, want zo een sjaal breien duurt wel even. Katrien wachtte geduldig om alle 'gevallen steken' en problemen op te lossen.


We begonnen met een het opzetten van steken, dat bij de meeste een fluitje van een cent was. Het netjes tellen van 70 steken ging ook vlot.Nu ja, voor sommige anderen was het breien toch weer even zoeken en zweten.


Maar bij de meeste Knoopjes was daar niets van te merken.Er waren zelfs 'speciallekes' bij, die met vier priemen breide.Tijdens de samenkomst werden er ook colsjaals genaaid. Dit ging een beetje vlotter dan het breien. De meeste colsjaals waren dan ook op een half uurtje klaar!Enkele resultaten: Katja, Martien, Hildede rest volgt!

2 opmerkingen:

  1. en het was weer heel plezant! De colsjaal om te naaien is een succes! Zo snel klaar en zo'n tof resultaat. 'k zet morgen eens een fotoke op mijne blog, beloofd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was weer enorm fijn en heb veel bijgeleerd!

    BeantwoordenVerwijderen